skip to Main Content
Kognitiv Psykolog Søborg- Buddingevej 306, 2860 Søborg

Sundhedsforsikring/arbejdsplads/Kommune:

Tilskud fra sundhedsforsikring

En del sundhedsforsikringer giver tilskud til psykologbehandling og du kan som oftest få dækket hele din udgift. Der er dog store forskelle afhængigt af sundhedsforsikring, så sørg for at undersøge det før du starter i et forløb. Vær opmærksom på at nogle arbejdspladser hare forsikret sig, så forhør dig endelig dér om der er mulighed for tilskud, hvis du ikke selv har tegnet en sundhedsforsikring.

Krav om selvbestemmelse

Nogle forsikringsselskaber vil tilbyde dig tilknyttede psykologer, men vid at du med stor sandsynlighed har mulighed for selv at kunne bestemme, hvis du kræver det og derfor vil kunne opsøge den psykolog du ønsker.

De fleste sundhedsforsikringer kræver, at den psykolog du går hos er autoriseret.

Hvorledes afregnes der så?

Når du har modtaget en bekræftelse fra din forsikring, kan du påbegynde dit forløb. Bekræftelsen medbringes til psykologen ved første session. Du afregner med psykologen efter hver session. Nogle forsikringer har en aftale med Sygeforsikringen Danmark og vil derfor blive indberettet automatisk efter endt session. Forsikringer der ikke har denne aftale vil refundere pengene til dig, når du har indsendt din faktura til dem.

Back To Top