skip to Main Content
Kognitiv Psykolog Lyngby - Lyngby Hovedgade 39, 2 t.h. - 2800 Kongens Lyngby
Kognitiv Psykolog Lyngby Birgitte Carlsen

Telefon: 21 95 36 61

Mail: metapsykologi@protonmail.com

Om databeskyttelse:

 EU har vedtaget en ny datalov, gældende for alle i EU, der behandler dataoplysninger. De nye regler skal sørge for at beskytte den individuelle borger i forhold til personfølsomme data. Vi anbefaler derfor, at du, når du kontakter os via mail, ikke sender personfølsomme oplysninger, som f.eks. mentale eller fysiske helbredsoplysninger. For optimal beskyttelse anbefaler vi at du kontakter os telefonisk.

Autoriseret psykolog Birgitte L. Carlsen

udbyder metakognitiv terapi (MCT), kognitiv adfærdsterapi (CBT) og mindfulness baseret kognitiv terapi (MBCT). Jeg er uddannet klinisk psykolog fra Københavns Universitet med speciale i metakognitiv terapi, kognitiv terapi og mindfulness.

Jeg har hjulpet mange med depression, angst, stress, spiseforstyrelser, lavt selvværd mv., og har haft mere end 3000 klienttimer. Jeg giver mine klienter nogle velprøvede værktøjer og metoder med hjem.

Jeg behandler også rigtig mange børn og unge, som jeg har et godt kendskab til gennem mange års erfaring. Jeg har haft børn og unge i behandling både individuelt og i grupper mange steder i landet, blandt andet i Hellerup, Lyngby, Odense, Næstved, Nykøbing Falster samt på Bornholm og Amager.

Gennem terapien lærer du at skrue ned for timevis med tankemylder, bekymringer og grublerier. Endeløse tankerækker, der ikke fører nogen steder hen, erstattes med ro i hovedet, når vi sammen går i gang med at ændre din håndtering af negative tanker.

Målet for behandlingen er, at du efter terapiforløbet kommer til selv at kunne lade dine grublerier og bekymringer ligge, når du vil. Mange siger, at det føles som om, at den buldrende tankerstrøm ikke kan styres, men det er min erfaring, at de fleste kan lære at styre deres bekymringer og grublerier med de rette kognitive værktøjer.

Kunne du tænke dig at lære, hvordan du skruer ned for bekymringerne og grublerierne, så book en tid hos mig og kom i gang med terapien. Du er altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende samtale, for at finde ud af, om det er noget for dig.

Metoderne jeg anvender, er nogle af de nyeste inden for den psykologiske verden, De er effektive, afprøvede og videnskabeligt dokumenterede. Der er ikke tale om mirakelkure, og der skal arbejdes både i og udenfor terapirummet.

Jeg er opdateret med den nyeste viden og uddannelse, både fra Det psykologiske Institut på Københavns Universitet, samt som en af de få i Danmark med en certificering fra MCT-Institute, Manchester Universitet, i metakognitiv terapi, som er den nyeste retning inden for kognitiv terapi. Samtidig har jeg haft de bedste lærere inden for feltet, og har i flere år arbejdet sammen med Dr. Pia Callesen, samt fået undervisning af professor Adrian Wells.

Jeg er certificeret metakognitiv terapeut, og er trænet af nogle af de bedste  indenlandske og udenlandske eksperter. Jeg er specialiseret i både metakognitiv- og kognitiv terapi.

Det betyder, at jeg både er særdeles godt uddannet, og samtidig en erfaren og skarp behandler inden for mit område.

Du kan godt have tillid til, at kvaliteten af behandlingen er høj, og du kan godt stille høje krav til mig og behandlingen.

Derudover har jeg mere end 20 års erfaring med coaching, vejledning og undervisning indenfor det pædagogiske-psykologiske område, en diplomuddannelse i pædagogisk psykologi og en læreruddannelse.

Du kan finde vores priser her.

Curriculum Vitae for psykolog Birgitte L. Carlsen

2017
Den 2 årige certificeringsuddannelsen ved MCT-Institute, Manchester. Jeg er certificeret i metakognitiv terapi af professor Adrian Wells fra Manchester Universitet og Hans Nordahl, der begge har været undervisere på MCT-uddannelsen. Adrian Wells er ophavsmand til metakognitiv terapi.

2017
Specialiseringsmodulet i kognitiv adfærdsterapi for psykologer og læger hos Mindwork og Cektos.

2015
Psykolog (cand.psych.) ved Københavns Universitet. Speciale i metakognitiv terapi, kognitiv terapi og mindfulness.

2014
Mindfulnessinstruktøruddannelsen hos autoriseret psykolog Charlotte K. Andersen ved Cektos.

Arbejdserfaring for psykolog Birgitte L. Carlsen

2019-: Psykolog med egen klinik i hjertet af Lyngby, Lyngby Hovedgade 39, 2 th.

2017-2019:  Psykolog i Sundhedscenteret Zenliv i Lyngby med egen praksis, hvor jeg udbød metakognitiv terapi, kognitiv adfærdsterapi og mindfulnessbaseret kognitiv terapi.

2015-2019:
Psykolog og konsulent i Cektos ved chefpsykolog og specialist Dr. Pia Callesen, phd i metakognitiv terapi. Pia Callesen er både forfatter til bestselleren ”Lev mere tænk mindre” og “Grib livet, slip angsten”.

Mit fokusområde hos Cektos har været metakognitiv terapi og kognitiv adfærdsterapi. Jeg har haft mange børn og voksne i behandling i både individuel- og gruppeterapi. Endvidere har jeg haft parterapi. Derudover har jeg lavet psykologiske vurderinger, statusattester og udtalelser samt givet supervision.

Fra 2000-2014:
Vejleder i Adfærd, Kontakt- og Trivsel (AKT-vejleder) for børn i alderen 6 til 15 år, supervisor for forældre og lærere med videre, underviser og koordinator i Furesø kommune.

Fra 1993-2000:
Underviser i den private og offentlige sektor, primært i København.

Back To Top