skip to Main Content
Kognitiv Psykolog Lyngby - Lyngby Hovedgade 39, 2 t.h. - 2800 Kongens Lyngby

Tilskud fra sundhedsforsikring

En del sundhedsforsikringer giver tilskud til psykologbehandling og du kan som oftest få dækket hele din udgift. Der er dog store forskelle afhængigt af sundhedsforsikring, så sørg for at undersøge det før du starter i et forløb. Vær opmærksom på at nogle arbejdspladser hare forsikret sig, så forhør dig endelig dér om der er mulighed for tilskud, hvis du ikke selv har tegnet en sundhedsforsinkring.

Krav om selvbestemmelse

Nogle forsikringsselskaber vil tilbyde dig tilknyttede psykologer, men vid at du med stor sandsynlighed har mulighed for selv at kunne bestemme, hvis du kræver det og derfor vil kunne opsøge den psykolog du ønsker.

De fleste sundhedsforsikringer kræver dog, at den psykolog du går hos er autoriseret. Derfor skal du henvende dig til autoriseret psykolog Helena Lycke Artland, hvis du skal anvende din sundhedsforsikring.

Hvorledes afregnes der så?

Når du har modtaget en bekræftelse fra din forsikring, kan du påbegynde et forløb hos Helena. Du afregner med Helena efter hver session og kan selv vælge om du ønsker at få én samlet faktura ved slutningen af forløbet, eller en faktura efter hver session. I begge tilfælde sender du faktura til dit forsikringsselskab, der så vil refundere pengene til dig.

 

Back To Top