skip to Main Content
Kognitiv Psykolog Lyngby - Lyngby Hovedgade 39, 2 t.h. - 2800 Kongens Lyngby

Dagtider 8:00-17:00

Individuel terapi / privatbetalende

990,- kr. (45 min.)

650,- kr. (45 min.) henvisningstilbud gældende for de første t0 sessioner

Indidviduel terapi / forsikringsselskab

1090,- kr. (45 min.)

Parterapi

1290,-kr. (60 min.)

Studerende *

790,- kr. (45 min.)

Supervision

1190,-kr. (60 min.)

*Krav til studierabat:

Studierabat til studerende gives kun til udeboende studerende på fuld tid og ved fremvisning af godkendt støttemeddelelse fra SU. Ved anvendelse af studierabatten kan tilbuddet ift. henvisninger ikke benyttes.

Aftentider fra kl. 17:00:

Individuel terapi / privatbetalende

1290,- kr. (45 min.)

 

Parterapi

1590,-kr. (60 min.)

OBS: Henvisningstilbuddet og studierabatten gælder ikke tidsbestillinger efter kl. 17:00.

Afbudspolitik

Hvis du har behov for at aflyse din tid, skal dette ske telefonisk til din psykolog. Du kan finde din psykologs telefonnummer her.

Hvis din psykolog ikke tager telefonen, vær venlig at indtale en besked.

Afbud skal ske senest dagen før inden kl. 12:00. Afbud efter kl. 12:00 eller udeblivelser vil blive opkrævet det fulde honorar. Dette gælder også akut sygdom.

 

Sundhedsforsikring

Hvis du har tegnet en privat sundhedsforsikring er der stor mulighed for, at du er berettiget til enten at få dækket din udgift til psykolog delvist eller i nogle tilfælde helt. Det kan derfor være en god ide at tjekke med dit forsikringsselskab om du er berettiget til et tilskud.

Grundet administrative udtalelser, som forsikringsselskaber oftest kræver, er prisen for individuel terapi højere end for privatbetalende.

Henvisningstilbud:

Hvis du har fået en henvisning fra din læge, har du mulighed for at få psykologhjælp til nedsat pris. Du kan finde regler og henvisningsårsager her, som vil være rigtig gode at have kendskab til: læs mere

Er du henvisningsberettiget tibyder vi muligheden for, at du kan få de første to sessioner til 650,- kr. per gang i dagtimerne. Vi har kort ventetid.

Tilskud fra Sygeforsikringen ’Danmark’:

Hvis du er medlem af Sygesikringen Danmark i gruppe 1, 2 eller 5, har du mulighed for at få tilskud til psykologsamtalen hos  på 300,- kr. per session. Tilskuddet gives, hvis du opfylder en af de 11 henvisningskriterier, som du kan finde her: læs mere

Back To Top