skip to Main Content
Kognitiv Psykolog Lyngby - Lyngby Hovedgade 39, 2 t.h. - 2800 Kongens Lyngby

Priser:

Individuel terapi / privatbetalende

950,- kr. (45 min.)

650,- kr. (45 min.) henvisningstilbud gældende for de første tre sessioner

Indidviduel terapi / forsikringsselskab

1050,- kr. (45 min.)

Parterapi

1250,-kr. (60 min.)

Studerende *

750,- kr. (45 min.)

Supervision

1150,-kr. (60 min.)

*Krav til studierabat:

Studierabat til studerende gives kun til udeboende studerende på fuld tid og ved fremvisning af godkendt støttemeddelelse fra SU. Ved anvendelse af studierabatten kan tilbuddet ift. henvisninger ikke benyttes.

Henvisningstilbud:

Hvis du har fået en henvisning fra din læge, har du mulighed for at få psykologhjælp til nedsat pris. Du kan finde regler og henvisningsårsager her, som vil være rigtig gode at have kendskab til: læs mere

 

Er du henvisningsberettiget tibyder vi muligheden for, at du kan få de første tre sessioner til 650,- kr. per gang. Vi har kort ventetid.

Tilskud fra Sygeforsikringen ’Danmark’:

Hvis du er medlem af Sygesikringen Danmark i gruppe 1, 2 eller 5, har du mulighed for at få tilskud til psykologsamtalen hos psykolog Helena Lycke Artland, på 300,- kr. per session. Tilskuddet gives, hvis du opfylder en af de 11 henvisningskriterier, som du kan finde her: læs mere

Kurser:

Mindfulness og Egenomsorg
Pris: kr. 4500,-
​Kontakt psykolog Helena Artland  på tlf. 93 94 45 00, hvis du ønsker at blive kontaktet, når det næste hold oprettes.

Afbudspolitik

Afbud skal meldes telefonisk til den psykolog du går hos. Hvis vi ikke har mulighed for at tage telefonen, læg da venligst en besked.

Dette er gældende for alle årsager til afbud, også ved akut opstået sygdom.

Afbud efter klokken 12:00 dagen før eller udeblivelse vil blive opkrævet det fulde honorar.

Sundhedsforsikring

Hvis du har tegnet en privat sundhedsforsikring er der stor mulighed for, at du er berettiget til enten at få dækket din udgift til psykolog delvist eller i nogle tilfælde helt. Det kan derfor være en god ide at tjekke med dit forsikringsselskab om du er berettiget til et tilskud.

Grundet administrative udtalelser, ssom forsikringsselskaber oftest kræver, er prisen for individuel terapi højere end for privatbetalende.

Back To Top